Natuurlijkfiguurlijk

Droge comedie in een alledaags jasje

Maikel en Rodney

Maikel en Rodney
 
In het sprankelende schouwspel van de neonlichten en de betonnen jungle van Miami Beach, betreden twee onverschrokken mannen het toneel in 80’s stijl. Gewikkeld in mintgroene blazers met opgerolde mouwen en zonnebrillen klaar voor golden hour, zijn ze de belichaming van retro chic.

De ene, met een aura van sophisticated coolness, hanteert een handje confetti met de precisie van een undercoveragent, terwijl de andere, met krullende haar en statementoorbellen, de perfecte mix van charme en vastberadenheid belichaamt. Samen doorkruisen het festival of event waar de ritmes van de synthpop hun avontuur begeleiden.

Met een knipoog naar de iconische stijl van Miami Vice, vormen deze twee vrouw- tot mannen een eigentijdse draai aan het tijdloze spektakel van de jaren 80, Hoe loop jij er eigenlijk bij? Is je shirtje festivalfähig? Hoe zit het met de glitters? En is dat montuurtje eighties enough? Maikel en Rodney checken of jij er mag zijn. Maar wees niet bevreesd, ze zijn goedgehumeurd. Altijd op de hoogte van alle in- en outs van de zomer van ’84 geven ze advies, tips & tricks!

Maikel en Rodney zijn een van de meest multi- inzetbare personages van Natuurlijkfiguurlijk.

Maikel

Maikel

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Natuurlijkfiguurlijk

Thema door Anders Norén