Natuurlijkfiguurlijk

Droge comedie in een alledaags jasje

Over

Over Natuurlijkfiguurlijk

Theatergroep Natuurlijkfiguurlijk startte in 2011 met het maken van locatievoorstellingen. Op het Cafe Theaterfestival 2012 in Utrecht won Natuurlijkfiguurlijk de publieksprijs met ‘Sprookjesbos BV’. Deze voorstelling heeft Natuurlijkfiguurlijk omgeschreven tot kindervoorstelling en gespeeld op o.a. het Spektakel op Ijburg op het Diemerstrand in Amsterdam. De theatergroep maakt momenteel acts en korte voorstellingen, vaak op maat speciaal voor festivals gemaakt.
Natuurlijk figuurlijk is een groep theatermakers (in soms wisselende samenstelling, afhankelijk van de performance) die is ontstaan vanuit de liefde voor toneel. Ze trachten vanuit belachelijke ideeën dynamische humoristische voorstellingen te creëren die zij zelf graag zouden zien. Alledaagse situaties worden in surreële omstandigheden geplaatst en vice versa. Geïnspireerd door alles wat zij groots vinden proberen ze te lachen om het leven.

 

Vera Diepeveen

Vera Diepeveen werkt in opdracht van duurzame ondernemers hun creatieve communicatie en begeleidt ze met hun online marketing. Met Natuurlijkfiguurlijk is ze als performer te zien op festivals.

Tonnie van der Varst

Na het afronden van Theaterschool de Trap in Amsterdam is Tonnie verbonden aan diverse theatergroepen zoals Gesamtkunstwe, Spaghetti Bolognese en Natuurlijkfiguurlijk. Bij Theatergroep de Onderneming was ze gastacteur en las ze korte verhalen voor bij Uitgelezen verhalen.

Maartje van der Heijden

Maartje produceert middelbare school musicals met haar eigen bedrijf DOEK producties. Tevens werkt ze als zelfstandig regisseur (bij bijvoorbeeld UVSV Utrecht) theatermaker en actrice. Maartje maakt deel uit van Theatergroep Spaghetti Bolognese. Tevens werkt ze als trainingsactrice op freelance basis.

© 2024 Natuurlijkfiguurlijk

Thema door Anders Norén