Natuurlijkfiguurlijk

Droge comedie in een alledaags jasje

Theodoor en Leopold

Ontmoet Theodoor en Leopold, ware heren van de oude stempel, zij ademen tijdloze elegantie en eigentijdse wijsheid. Genietend van sigaren en pijpen, verkennen zij kritisch het hedendaagse politieke landschap, doordrenkt met een diepgaande kennis van literatuur. Filosofisch aangelegd, verwelkomen ze spontane gesprekken over het alledaagse leven. Hun veelzijdigheid is bewezen; van het verwelkomen van bezoekers tijdens boeksigneersessies tot het persoonlijk maken van toegangskaarten op woordkunstfestivals. Theodoor en Leopold schitteren in literaire en creatieve activiteiten, van ‘Toegedicht’ tot ‘Openlucht mediatheek’, en staan klaar om een vleugje verfijning toe te voegen aan elke gelegenheid.

Als je ze tegenkomt filosoferen ze graag met je over het leven van alledag.

Theodoor en Leopold hebben in diverse settings hun opwachting gemaakt. Ze hebben bezoekers welkom geheten bij een signeersessie in een boekwinkel, voorgelezen uit ‘werken op verzoek’ tijdens een literair event, begeleiden van een workshop ‘creëer je eigen tegeltjes wijsheid’ tot aan het beheren van een mobiele bibliotheek op een festival.

Tijdens een woordkunstfestival maakten ze iedere toegangskaart persoonlijk door ter plekke een briefje uit te tikken met daarin een positief tekstje voor elke bezoeker op maat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Natuurlijkfiguurlijk

Thema door Anders Norén